Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mendes: Ovo je moja borba! | Fight Site

Mendes: Ovo je moja borba!

UFC 06.07.2015 10:12h Autor:

Chad Mendes

Chad Mendes je dva puta napadao naslov UFC prvaka u pero kategoriji i oba je puta gubio od Jose Alda. Nakon što je Aldo morao zbog ozljede rebra odustati od obrane naslova i meča s Conorom McGregorom dobio je Mendes novu priliku.

Na UFC-u 189 Chad Mendes će se protiv Conora McGregora boriti za privremeni naslov prvaka u pero kategoriji. Mendes ima iskustvo u borbama za naslov te ima više iskustva u borbama na pet rundi. No, postavlja se pitanje je li imao dovoljno vremena da se maksimalno pripremi za ovaj meč.

"Imam snagu, moć i brzinu. Imam i hrvačke kvalitete s kojima ga mogu rušiti i završiti borbu. Ovo je moja borba.", rekao je Mendese koji tvrdi da je potpuno spreman za meč s McGregorom.

"Nisam prestao trenirati. To je naš posao i osjećam se spremno. Dobio sam poziv tri tjedan uoči borbe i to je sasvim dovoljno vremena da se spremim i spustim kilažu. Nisam ni bio previše od kilaže s kojom ulazim u borbu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI