Mendes: McGregoru je bolje da se počne moliti da Aldo bude spreman!

UFC 30.06.2015 09:51h Autor:

Chad Mendes

Nakon što je prvak u pero kategoriji Jose Aldo doživio ozljedu rebra tijekom treninga UFC je odmah nazvao Chada Mendesa da bude spreman za meč s Conorom McGregorom ako će prvak morati odustati zbog ozljede.

Meč između Alda i McGregora predviđen je za 12. srpnja na UFC-u 189, a Chad Mendes čeka svoju priliku te se sprema da uđe u dvoboj s McGregorom.

"Od trenutka kad su me nazvali i rekli da budem spreman isključio sam mogućnost da će se Aldo boriti. Razmišljam i spremam se kao da se borim s Conorom za naslov. Spuštam kilažu, smišljam taktiku i radim na kompletnoj pripremi za meč. Ponašam se kao da ću se boriti. Svako jutro nakon što se probudim razmišljam o taktici. Uzbuđen sam. Mislim da je ovo izvrstan protivnik za mene. Conor je snažan momak, ali znam da ga mogu pobijediti. Bolje mu je da se moli da se Aldo može boriti jer ću ga potopuno razvaliti.", izjavio je samouvjereno Chad Mendes.

U svakom slučaju i McGregor mora o puno toga razmišljati jer Mendes je sasvim drukčiji tip borca od Alda pa će tome morati prilagoditi i svoje pripreme ako Aldo odustane od borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI