Mendes: Conor nije prestao pričati sranja tijekom cijele borbe (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.07.2015 13:15h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor nokautirao je Chada Mendesa na spektakularnom UFC 189 i osvojio pojas privremenog prvaka perolake kategorije.

Uoči borbe irski borac je "trash talkom" izazivao svog protivnika, a nakon poraza Mendes je otkrio da McGregor ni u oktogonu nije šutio.

"Čovjek nije prestao pričati sranja tijekom cijele borbe. Udarao sam ga svime što sam imao, ali njemu je jezik i dalje radio. To je Conor… Udario bih ga laktom u lice, a on bi mi rekao: je li to sve što imaš?", rekao je Mendes.

"Osjećao sam kao da mi dobro ide, kao da kontroliram borbu. Riskirao sam, htio sam ga srušiti, ali trebao sam čekati i udarati laktovima. Htio sam završiti borbu, ali on se digao na noge. Bio sam već umoran u toj rundi. Prihvatio sam borbu u tako kratkom roku, i to je bilo riskantno, ali htio bih dobiti novu priliku za koju bih se mogao potpuno pripremiti. Nadam se da će do toga doći", dodao je Mendes.

I McGregor je nakon borbe progovorio o verbalnom ratu te otkrio da je to od početka bio njegov plan.

"Pričao sam s Mendesom prilikom svake izmjene udaraca. Rekao sam mu da je sada unutra s drugačijom životinjom", rekao je McGregor i dodao:

"Nemam ništa protiv Chada. Kada smo se našli licem u lice, rekao sam mu: da vidimo tko će sada napraviti korak unazad. Napao sam ga i on se prvi povukao. Nisam ništa osjećao, kao da sam od betona. Čuvao sam energiju i onda napao. Mendes je tražio svoje gorivo, a ja sam mu probadao spremnik".

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI