Mendes: Aldo je dopingiran!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.07.2014 16:05h Autor:

Jose Aldo

Medijski rati između UFC-ovog šampiona u pero kategoriji Josea Alda i izazivača broj 1 Chada Mendesa se nastavio i u srijedu. Možda bi bilo bolje reći da je dosegnuo vrhunac jer je Amerikanac svog kolegu bezrezervno optužio za zlouporabu steorida!

"Definitivno smatram da je Aldo dopingiran. O tome se dosta dugo priča, ali da se samo tako povuče iz borbe bez objašnjenja. Gledajte, to se s njim prečesto događa. Smatram da je to prevelika slučajnost."

Podsjećamo, Aldo je Mendesu nanio prvi i jedini poraz u karijeri na UFC-u 142 u siječnju 2012. kada ga je nokautirao u prvoj rundi sjajnim koljenom.

Rat riječima je započeo 11. srpnja kada je Brazilac Mendesa nazvao "papkom" te mu je poručio da je možda toliko ozljeđen jer ne koristi iste "preparate" kao i on. Mendes je odlučio odgovoriti istom mjerom.

"Prvi put kada sam vidio tu izjavu, za mene je to bilo iznenađenje. Aldo nikada ne izlazi u javnost s takvim riječima. Nikada ne gubi mirnoću i dojam je bio da nije sasvim svoj. Dužan sam mu kontru."

"Ova borba je velika za mene. Uzet ću mu pojas! Nikada nisam čuo da se o bilo kome tako odnosio ili pričao. Nije pokazao poštovanje. Mene nikada nisu uhvatili u zlouporabi dopinga. Smiješno je to što je upravo on otkazao borbu sada kada su krenuli s nasumičnim testiranjem. Mogao bih mu to natrljati na nos", objašnjava Mendes i zaključuje:

"Ja samo želim poštenu borbu. Borio sam se protiv njega u njegovom dvorištu, a sada je vrijeme da mi on vrati uslugu i protiv mene se bori u SAD-u. Radi se na tome. Pričao sam s UFC-om i oni su rekli da je 50-50 da će meč završiti u Brazilu. Pokušava se gurnuti tamo, a ja pokušavam zadržati dvoboj ovdje. Ne znam sigurno."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI