Menadžer: Smiješna odluka da Jones ne bude “main event” neće utjecati na zaradu

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.05.2017 13:47h Autor:

Jon Jones & Daniel Cormier

Iako ga mnogi smatraju najvećim i najboljim MMA borcem svih vremena, je li tome zaista tako, možda nikada nećemo saznati sa sigurnošću zbog njegovog incidentnog karaktera i ispada koji se konstantno ponavljaju.

Pa je tako, poučen poviješću, Dana White odlučio Jonesu uskratiti priliku da bude glavna borba večeri. UFC-ov predsjednik odlučio se na ovaj potez još nakon UFC-a 200 koji je trebao biti najveći događaj u povijesti ove borilačke promocije. Nažalost, Jones je prije te priredbe odlučio uzeti lijek za potenciju koji je sadržavao spojeve koji su nedozvoljeni te je bio uklonjen s popisa borbi.

Jones će dobiti svoju priliku za napad na naslov poluteške kategorije protiv Daniela Cormiera ali to neće biti borba večeri. Jonov menadžer Malki Kawa, gostujući u emisiji “The MMA Hour”, izjavio je kako ova Whiteova odluka neće utjecati na zaradu njegovog borca te ju je nazvao smiješnom.

“Ovo je najsmješnija stvar ikad. Slušajte, da budem iskren, mislim da ovo nema veze s mozgom, jest da je propustio UFC 200 ali ta je cijela situacija glupa.” – započeo je Kawa te nastavio:

“Uvijek gledam kakve ljudi imaju namjere i ako netko ima namjeru učiniti nešto loše nekome onda je to poremečeno. Jon nije imao namjeru otkazati svoj nastup na UFC-u 200. Trenirali smo svaki dan, skidali kile, da bi saznali to sve u srijedu ili četvrtak prije borbe. Nitko nije želio da se to desi.”

“Sjetite se da je Cormier jednom otkazao borbu zbog ozljede, drugi put se ozljedio Jones i odgodio borbu, to se događa. Nakon toga se borio i došlo je vrijeme za uzvrat s Cormierom koji se opet ozljedio pa je opet odgođeno. Nakon svega toga dogodila se ta stvar s UFC-om 200.”

“Na kraju krajeva, razumijem Danu Whitea kad kaže da mu više ne vjeruje iz njegove perspektive i razumijem da je živčan i ljut. Ali tako je kako je. Gledano iz naše perspektive, ako on misli da će prodaja ići bolje zbog toga što je Jones “co-main event” ili ako se time želi zaštititi, to neće financijski utjecati na nas.” -zaključio je Jonesov menadžer.

Cijeli intervju pogledajte niže u tekstu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI