Menadžer od Cris Cyborg: UFC treba Cyborg jer je stroj za stvaranje novca

UFC 20.11.2015 11:39h Autor:

Cris Cyborg

Dok je Ronda Rousey bila neprikosnovena vladarica UFC-ove bantam kategoriji svi su je željeli vidjeti u meču protiv Cris Cyborg. Nakon UFC-a 193 i nokauta koji je doživjela u borbi s Holly Holm, pitanje je što bi uopće taj meč donio. George Prajin, menadžer od Cris Cyborg, mišljenja je da UFC u ovom trenutku treba Cyborg više nego ikad.

Nakon što je UFC-ova najveća zvijezda Ronda Rousey doživjela prvi poraz, zahvaljujući sjajnoj izvedbi Holly Holm, UFC mora krenuti u potragu za novom zvijezdom koja će donositi velik novac. Takvog je mišljenja George Prajin menadžer od Cris Cyborg.

"Stvarno mislim da UFC treba preispitati cijelu situaciju i shvatiti da je Cris Cyborg stroj za stvaranje novca. Ako su ljudi bili zastrašeni načinom na koji je Ronda dominirala u borbama onda im treba pokazati najbolje trenutke od Cris Cyborg. Postoji razlika između armbara i nokauta.", izjavio je Prajin.

Stalno se govorilo o meču Rousey vs. Cyborg, ali on se nikad nije dogodio. Prajin kaže da mu je nakon UFC-a 193 jasno zašto je Ronda Rousey uvijek našla neki razlog kako bi stopirala pokušaj dogovora borbe.

"Svi govore zašto si sretan kad si izgubio borbu protiv Rousey koja bi donijela ogroman novac. No, zapravo je Ronda uvijek pronalazila prepreku za borbu, a sad je jasno i zašto. Mislim da su u Rondinom kampu bili svjesni da će se naći u velikim problemima ako se pojavi netko tko će zadržati borbu na nogama. To se pokazalo prošlog vikenda."

No, bez obzira na sve Prajin odaje priznanje Rondi Rousey za sve što je učinila za ženski MMA, ali bi joj i savjetovao da se povuće.

"Kad bih bio njezin savjetnik rekao bih joj da završi MMA karijeru. Njezin kamp ju je vodio kroz 13 borbi i lagao da posjeduje određene vještine koje zapravo nema. Mislim da bi vrlo teško naučila te vještine. Kad bi se vratila i izgubila dvije ili tri borbe ostala bi bez svega u Hollywoodu. Mislim da treba počete spašavati svoju karijeru u Hollywoodu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI