Menadžer Holly Holm: Mieshea je odbila revanš i odabrala lakšu protivnicu

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.04.2016 16:40h Autor:

Miesha Tate vs Holly Holm

Nakon što je postalo službeno kako će Miesha Tate titulu bantam prvakinje braniti protiv Amande Nunes, reagirao je menadžer bivše prvakinje Holly Holm, koji kaže kako je Miesha odbila revanš njihove borbe.

Zapravo, prema svemu je Nunes trebala biti legitimna izazivačica. Jedina od četiri djevojke koje su se spominjale (Nunes, Tate, Rousey, Zingano) ne dolazi iza poraza u posljednjoj borbi te joj je prije borbe s Valentinom Ševčenko rečeno da bi to mogao biti title eliminator.

Ipak, podosta su ljutito to prihvatili u predstavničkom timu Holly Holm. Oni su se nadali instant revanšu, a kažu da bi do njega i došlo da Miesha Tate nije odabrala, po njihovom mišljenju, lakši put. Hollyn menadžer je rekao:

“Rekli su mi da je Tate odabrala Amandu Nunes. Holly joj je bila ponuđena, no ona je odlučila odabrati lakšu protivnicu. 

Ona nije ni blizu Holly, rekla je da će prihvatiti najbolje, no čini se da joj to ipak nije cilj te da izbjegava borbu protiv najboljih. Holly je njoj dala priliku i jako smo razočarani da joj Miesha nije odlučila vratiti uslugu.”

Realno gledajući, da je došlo do ove borbe, UFC bi samo upao u još jedan matchmaking apsurd, kakvih su u posljednje vrijeme puni. Budimo realni, koji je još prvak, bez ijedne obrane naslova, dobio odmah revanš za povratak pojasa?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI