Menadžer: Aldo nema izbora i mora se nastaviti boriti

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.11.2016 11:38h Autor:

Jose Aldo / Instagram

Jose Aldo se u ovom trenutku sigurno osjeća kao UFC-ov talac. Privremeni prvak perolake kategorije želi raskinuti ugovor i završiti karijeru, no promocija mu to jednostavno neće dopustiti.

Aldo se nedavno sastao sa šefovima, ali osim što je zaključio kako neće tužiti kompaniju, nikakav dogovor nije postignut. Brazilac je tako prisiljen nastaviti boriti se za organizaciju, a što je iduće za njega ovisi o raspletu situacije s prvakom Conorom McGregorom, tvrdi menadžer Andre Pederneiras.

“Trenutno imamo ovu borbu Pettis vs. Holloway, a također čekamo i Conorovu odluku. Tek nakon toga ćemo znati što je iduće. Aldo se želi umiroviti kako bi radio druge stvari, ali u ovim pregovorima s UFC-om je postalo sasvim jasno da ga neće pustiti. Mora se boriti, nema izbora. Sve ovisi o ishodu ovih mečeva, Pettis vs. Holloway i McGregor vs. Alvarez. Ne znam što će Conor odlučiti, ali mislim da bi datum u veljači ili ožujku bio dobar za suočiti se s njim. Oni se bore sada, tako da bi imali tri, četiri mjeseca pauze”, rekao je Pederneiras za Combate.

Aldo je prošle godine izgubio naslov u borbi s McGregorom i od tad pokušava dogovoriti revanš s Ircem. Na UFC 200 priredbi u srpnju je porazio Frankieja Edgara za privemenu titulu, ali revanš nije dobio budući da je McGregor nakon avanture u velteru s Nateom Diazom dobio priliku boriti se za pojas u lakoj kategoriji 12. studenog na UFC-u 205.  “The Notorious” je već najavio da ima velike vijesti nakon borbe, a sve upućuje na to da će vjerojatno napraviti pauzu od borbi.

Pettis i Holloway bore se 10. prosinca na UFC 206 priredbi u Torontu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI