Menadžer kaže da se Anderson vraća početkom godine, možda protiv Nicka Diaza

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.06.2014 21:50h Autor:

Anderson Silva

Ed Soares, službeni predstavnik Andersona Silva, gostovao je u MMA Houru gdje je izjavio kako se bivši dugogodišnji prvak u srednjoj kategoriji vraća početkom iduće godine, a među potencijalnim protivnicima naveo je i Nicka Diaza.

Soares je najavio povratak legende rekavši: "Definitno se vraća. Osjeća se odlično i ozbiljno i intenzivno trenira. Sve je dobro i vjerujem kako ga uskoro vidimo nazad, no teško do kraja ove godine, puno vjerojatno da će to biti početkom 2015."

Naravno da je bio upitan i o mogućim protivnicima u povratničkoj borbi. "Tu su Michael Bisping i Cung Le, no i Nick Diaz. On je već ranije izjavio kako bi se volio boriti protiv Andersona, a obojica su također izjavili da žele boksati protiv Roy Jonesa jr. Govori se kako Nick i Anderson imaju možda i najbolji boks u MMA svijetu i bila bi to zanimljiva borba. Vidjet ćemo što će se dogoditi, kao što svi znamo, toliko se stvari može promijeniti u kratkom vremenu, posebno u ovom sportu", rekao je.

Već se dugo vremena špekulira o datumu Andersonovog povratka, no ovo je prvi puta da je neka njemu bliska osoba spomenula i neke protivnike. U svakom slučaju, borba Andersona i Diaza bio bi pravi spektakl koji bi uistinu rijetko koji fan imao dobar razlog propustiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI