Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Menadžer: Jonesov kokain je OK, a moju borkinju se razapinje?! | Fight Site

Menadžer: Jonesov kokain je OK, a moju borkinju se razapinje?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.01.2015 10:03h Autor:

Ashley Evans Smith

Ranije ovog tjedna javnost je saznala o padu na "doping" testu UFC-ove borkinje Ashley Evans-Smith, a danas se o istom pitanju oglasio i njezin menadžer McLeish koji je žestoko napao Atletsku Komisiju.

Podsjećamo, Evans-Smith je zapravo pala na nedozvoljenje dijuretike, a ne na sredstva koja povećavaju kompetitivnost pa je McLeish pronašao dosta razloga za napad na one koji su test odradili.

"Ona koristi isključivo dopuštene suplemente koji su na bazi proteina, brašna ili biljnoj bazi. Oni tvrde da ovo pronađeno nije na biljnoj bazi. Ashley je osramoćena za razliku od Jon Jonesa koji je pao na testu na kokain mjesec dana prije meča protiv Cormiera", tvrdi McLeish i dodaje:

"To nije doping koji vam podiže kompetitivnost ili ništa slično. Ne razumijem zašto se priča kako je uzela dijuretike, a ne priča se o Jonesu i što se njemu dogodilo?  Kokain je OK? Zato što to nije bilo za vrijeme natjecanja? Bio je u trening kampu…", zaključio je menadžer.

Borkinju očekuje kazna i vjerojatna suspenzija. Podsjećamo da je Evans-Smith pala na testu nakon UFC-a 181 i meča protiv Raquel Pennington.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI