Menadžer Jona Jonesa misli da se Jon više neće vratiti u oktogon

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.05.2015 23:50h Autor:

Jon Jones

Kakva budućnost očekuje Jona Jonesa? Kad će se vratiti? Sudeći prema riječima njegovog menadžera Malkia Kawae, postoji mogućnost da više nikad ne vidimo Jona u oktogonu!

Jones je trebao 23. svibnja na UFC-u 187 braniti svoj pojas prvaka poluteške kategorije protiv Anthonyja Johnsona, ali je skrivio prometnu nesreću u kojoj je teške tjelesne ozljede zadobila 25-godišnja trudnica te je pobjegao s mjesta nesreće. UFC mu je uzeo titulu prvaka, izbrisao ga sa službene ranking ljestvice i suspendirao ga na neodređeno vrijeme. 

Malki je gostovao kod Ariela Helwanija u emisiji The MMA Hour u kojoj je otkrio kako se Jon možda više neće boriti.

"Moguće je da je meč s Cormierom bio zadnji meč u kojem smo gledali Jona Jonesa. Mislim da se Jon treba fokusirati na Jona. Mislim da mora uzeti neko vrijeme kako bi učinio što god treba učiniti. Ako je to stvarno bio njegov zadnji meč, onda neka bude tako. Potpuno prihvaćam to."

Kawa je izjavio da su 50-50 šanse da se Jones vrati u oktogon, ali nije dao jasan odgovor zbog čega bi Jon odustao od MMA-ja, već je objasnio poteškoće koji prate UFC-ove prvake:

"Možete čitati između redova. Svaki sportaš, a to nije samo Jon Jones, jednom dođe do kraja. Imao sam i druge sportaše koji bi se pogledali u ogledalu i sami sebi rekli: 'Što je previše – previše je'. Seronja si ako ne prihvatiš borbu sedam dana prije održavanja, a predobar si čovjek ako zaustaviš lopova. Prvaci moraju raditi veliki broj intervjua. Imaju velik broj obaveza i to se ne događa samo Jonu. Ista stvar je i kod GSP-a i Andersona. To vam pokušavam reći.", izjavio je Kawa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI