Melvin Guillard u velikim problemima sa zakonom, čekaju ga dva suđenja i potencijalno zatvor!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.09.2018 10:38h Autor:

Melvina Guillard

Nekoć velika UFC-ova zvijezda Melvin Guillard ima velikih problema sa zakonom u američkoj državi Kolorado.

Ovaj MMA veteran je suočen s nekoliko optužbi koje podrazumijevaju fizički napad i nasilje u kući, kako saznaju američki borilački portali.

Guillard je uhićen 23. travnja u Lakewoodu, a povod je bila svađa s njegovom tadašnjom djevojkom. Ona je policiskim službenicima rekla kako joj je Guillard stavio ruke oko vrata i počeo je daviti. MMA borac je to navodno učinio kako ona ne bi radila buku i budila ostale ukućane koji su spavali tijekom svađe.

Navodno da mu se u jednom trenutku uspjela oteti, ali ju je Guillard ponovno savladao i nastavio daviti. Tijekom policijskog očevida Guillardova djevojka je imala vidljive tragove fizičkog sukoba  na licu, a policajcima je kazala kako je inicijalna svađa nastala na temu treba li Guillard ostaviti svoju suprugu radi nje ili ne.

Guillard se pojavio na sudu 10. rujna nakon što je ponovno uhićen radi jednog drugog incidenta koji se dogodio 3. rujna. Tada se sukobio s čovjekom u jednom baru u Denveru, a TMZ se dočepao videa tog incidenta te ga možete pogledati u nastavku članka.

Prema podacima koje donosi MMAFighting, Guillard je platio jamčevinu u iznosu od 10 tisuća dolara za nekoliko optužnica koje mu se stavljaju na teret i suđenje čeka na slobodi. Radi optužnice vezane za nasilje u kući se ponovno mora pojaviti na sudu 10. listopadu te će sudac tek tada odlučiti gdje će dočekati suđenje: u zatvoru ili na slobodi.

U profesionalnoj karijeri ovaj nokauter ima 32-21-2. Nedavno se borio u japanskom RIZIN-u (srpanj) te je poražen od Takanorija Gomija nokautom u prvoj rundi. Nekoć vrlo perspektivan UFC-ovac ne zna za pobjedu od 2014., a to podrazumijeva čak devet mečeva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI