Melvin Guillard otpušten iz UFC-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.03.2014 16:28h Autor:

Melvin Guillard

Melvin Guillard, jedan od veterana UFC-a i borac s najviše nokauta u povijesti UFC-ove lake kategorije, danas je otpušten iz organizacije u kojoj je proveo gotovo devet godina svoje karijere.

30-godišnji Melvin Guillard (31-13-2, 12-9 u UFC-u), jedan od najpopularnijih UFC-ovih boraca, danas je, na iznenađenje fanova i medija, otpušten iz organizacije. Guillard je u UFC-u proveo gotovo devet godina i jedan od je samo 14 boraca koji su u UFC-u odradili 20 ili više borbi.

Razlog ovog otkaza krije se vjerojatno u tome što je Guillard dobio samo dvije od posljednjih osam borbi, a UFC mu to, kao jednom od najplaćenijih boraca lake kategorije, nije mogao tolerirati. Ovaj boraca ostati će upamčen kao opasni nokauter koji je rijetko kad u kavez ulazio kalkulirati. S osam nokauta drži rekord najvećeg broja pobjeda nokautom u povijesti UFC-ove lake kategorije.

Budući da je s 30 godina još uvijek mlad borac, ovo nije kraj njegove karijere. Štoviše, postoje neke informacije da je Bellator već stupio u kontakt s Guillardom, koji bi tako mogao pojačati Bellatorovu strašno jaku laku kategoriju, koju predvode dva borca svjetske klase, Michael Chandler i Eddie Alvarez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI