Melendez: Svi misle da sam postao milijunaš

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2014 13:18h Autor:

Gilbert Melendez

Gilbert Melendez možda je otvorio novu stranicu u pregovorima boraca i vlasnika MMA promocija. Prije dva tjedna jedan od najboljih svjetskih MMA boraca u lakoj kategoriji ostao je član UFC-u, nakon što je najjača svjetska MMA promocija izjednačila financijsku ponudu Bellatora te je proglašen i trenerom u 20. sezoni The Ultimate Fightera.

O kojoj je cifri riječ službeno nije objavljeno, a Melendez ima poruku za sve one koji barataju određenim brojkama kad je u pitanju njegov novi ugovor.

"Svi misle da sam sad milijunaš, ali to ipak nije tako.", rekao je Melendez.

No, jedno je sigurno. Melendez je potresao MMA svijet načinom na koji je došao do ponude koja ga zadovoljava. Dobio je izdašnu ponudu Bellatora da bi je potom odbio nakon što je UFC da svoju ponudu te je tako otvorio oči ostalim vrhunskim borcima i mogućoj pojavi slobodnog tržišta između dvije najjače MMA organizacije.

"Ljudi su me ohrabrivali i znam da su sretni zbog mene, zbog iskustva koje je ovo donijelo. Moja namjera nije bila pokrenuti nešto novo, ali sretan sam što su svi bili uz mene. Moj cilj nije bio stvoriti probleme i nered. Bio je to uobičajeni poslovni potez."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI