Melendez: Pokušat ću ubiti Bensona!

UFC 17.04.2013 05:52h Autor:

Gilbert Melendez

Meksičko-američki borac Gilbert Melendez nakon petogodišnje iznimno uspješne karijere u Strikeforceu nastavio se natjecati u UFC-u, a svoju debitantsku borbu odradit će tijekom nadolazećeg vikenda na eventu UFC on Fox 7.

S obzirom da je stigao iz Strikeforcea kao prvak lake kategorije, odmah je dobio priliku napasti UFC-ovog aktualnog prvaka Bensona Hendersona, tako da je to meč koji privlači prilično veliku pažnju.

"Nema nikakve sumnje da je Benson trenutno čovjek broj 1 u UFC-ovoj lakoj kategoriji, ipak je on prvak. No, nakon što stigne dan kada ćemo se on i ja naći u oktogonu, ja ću ga pokušati ubiti. Imam jako loše namjere, ali nije to ništa osobno. Ne moram biti ljut na nekoga, ja sam pravi profesionalac koji je samo tijekom borbe strogo fokusiran. Neki ljudi se tako ponašaju mjesec dana prije meča, ali kod mene je u pitanju samo tijekom boravka u kavezu", rekao je Melendez.

"Možete očekivati da će biti jako vruće te noći. Benson ionako nije moj prijatelj, sada je čak i suprotno i moj je cilj uništiti ga. To je cilj s kojim ulazim u borbu", dodao je Gilbert.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI