Melendez: Plesao sam od sreće jer ostajem u UFC-u

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.02.2014 19:14h Autor:

Gilbert Melendez

Nakon što je napokon završena trakavica o nastavku karijere Gilberta Melendeza ostaje dojam da je najbolje u svemu prošao upravo borac, koji je ostao u najjačoj svjetskoj organizaciji i to uz sjajan ugovor. Sudionik najbolje borbe 2013. godine po izboru UFC-a to je i sam potvrdio.

Kada je saznao za odluku UFC-a da izjednači Bellatorovu ponudu Melendezu, borac je bio u konferencijskom pozivu sa svojim managementom i Lorenzom Fertittom, a kada je saznao da ostaje član UFC-a ekspresivno je reagirao.

"Morao sam ih staviti na "mute" jer sam počeo plesati, skakati i vrištati kao mala curica", rekao je Melendez te dodao: "Bilo je ovo teško vrijeme, jer nikada nisam htio otiči iz UFC-a. To je najbolja organizacija na svijetu, ima najbolje borce na svijetu i tamo se želim boriti te osigurati bolji život za sebe i svoju obitelj."

Osim što će ostati u UFC-u Melendez će, kao što smo već spominjali, biti i trener u 20. sezoni Ultimate Fightera, zajedno s Anthonyem Pettisom. Na kraju se još zahvalio svom timu menadžera: "To su sjajni ljudi i napravili su sjajan posao. Ja sam im rekao što želim, a oni su se potrudili da to i dobijem."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI