Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Melendez otkrio što je s braćom Diaz: “Jedan se umirovio, a drugi uživa u životu” | Fight Site

Melendez otkrio što je s braćom Diaz: “Jedan se umirovio, a drugi uživa u životu”

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.02.2019 22:27h Autor:

ufc-nate-diaz-nick-diaz-anthony-bourdain-gilbert-melendez-parts-unknown

Gilbert Melendez otkrio je kakvo je stanje s njegovim timskim kolegama i jako dobrim prijateljima, Nickom i Nateom Diazom. 

Nick Diaz trebao se vratiti i pokušati upisati prvu pobjedu nakon 2011. godine. Sve je bilo dogovoreno za njegovu UFC 235 borbu protiv Jorgea Masvidala, no on je na kraju od nje jednostavno odustao. Nije tu bilo pravih otkazivanja, jednostavno se to moglo zaključiti iz njegovog ponašanja, što je kasnije i potvrdio predsjednik UFC-a. U kakvom je sada stanju Nick Diaz, vjerojatno jako dobro zna jedan od njegovih najboljih prijatelja.

“Volio bih ga vidjeti da se vrati i bori, no kada sam prošli puta provjerio je bio umirovljen”, rekao je Gilbert Melendez o Nicku Diazu, tijekom razgovora s Chaelom Sonnenom u njegovom “You’re Welcome” Podcastu. Melendez je dugogodišnji timski kolega i prijatelj braće Diaz te je jako dobro upućen u cijelu situaciju.

Priča s Nateom je malo zanimljivija. Naime, on se trenutno nalazi u Kaliforniji, a Gilbert kaže kako provodi najbolje vrijeme svog života. No, isto tako mogao bi biti spreman za borbu čim se ukaže prava prilika.

“On naporno trenira. Trenutno se nalazi u Sjevernoj Kaliforniji gdje trenira sa “Skrap Packom”. Njegov brand je ogroman i moram reći kako je on sada A-lista. Svi ga znaju, gdje god išao. On je nevjerojatno velik u svijetu cannabisa, redovno se pojavljuje na događanjima i druži sa celebrity osobama. On je tamo jako dobar biznismen. Odlično mu je, trenira cijelo vrijeme i uživa u životu”, priča je o Nateu, koji je kao brat također imao ugovorenu borbu. Trebao se u studenom prošle godine, na UFC 230 priredbi, boriti protiv Dustina Poiriera, no napustio je najavnu press konferenciju i s vremenom je borba bila otkazana nakon neizvjesne situacije koju je završila ozljeda Poiriera.

“Ukoliko se netko može vratiti i napraviti pravu stvar, ostati cijelo vrijeme na pravom putu, to je on. Mislim da ga ništa ne zadržava osim njegove odluke želi li se vratiti ili ne. On je ninja i uvijek je spreman”, dodao je na kraju Melendez.

Što se tiče Melendeza, on je zbog ozljede bio prisiljen otkazati borbu koju je imao ugovorenu za kraj prošle godine. Trenutno nije siguran hoće li se umiroviti ili ne, budući da i dalje ima želju boriti se. No, poslovi izvan kaveza mu idu dobro. Uskoro bi trebala krenuti emisija na ESPN-u u kojoj će, u društvu Dominicka Cruza analizirati borbe. Mnogi borci kada osjete toplinu bivanja s druge strane kaveza, uz jednako dobre novce, jednostavno izgube motivaciju. Vidjet ćemo što će biti u slučaju “El Nina”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI