Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Melendez napokon na vratima UFC-a! | Fight Site

Melendez napokon na vratima UFC-a!

UFC 06.12.2012 16:35h Autor:

Gilbert Melendez

Strikeforce u siječnju 2013. godine odlazi u povijest, a to stvara i mali problem njihovom dugogodišnjem prvaku u lakoj kategoriji Gilbertu Melendezu. No, to je ipak problem koji će se riješiti bez previše čekanja, njegov menadžer otkrio je da su u pregovorima s UFC-om i gotovo sigurno će biti dogovorena suradnja.

Zanimanje za Melendezov angažman u UFC-u Dana White je iskazivao još ranije, no ipak ga nisu odmah transferirali, već su ga ostavili još neko vrijeme u Strikeforceu.

Radi se o borcu koji definitivno može zapapriti konkurenciju u lakoj kategoriji, a ovisno o ishodu ovotjednog meča između Bensona Hendersona i Natea Diaza, možda se čak i dogodi da on bude idući izazivač u toj kategoriji s obzirom na zaista sjajan skor od 21-2 te činjenicu da je više puta branio svoju titulu u Strikeforceu.

Problem bi jedino mogla predstavljati malo nezgodna situacija u slučaju Nateovog slavlja u ranim nedjeljnim jutarnjim satima po našem vremenu s obzirom da su on i Gilbert članovi istog kluba, pa postoji mogućnost da onda Melendez karijeru nastavi u Aldovoj pero kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI