Melendez: Alvarez i ja smo recept za borbu godine

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.06.2015 21:39h Autor:

Gilbert Melendez

Eddie Alvarez i Gilbert Melendez nastupaju u sunaslovnoj borbi UFC 188 eventa, a fanovi ne mogu dočekati borbu ova dva borca meksičkog porijekla, upravo zbog toga što su poznati kao oni koji u kavezu ne postaju defenzivni pristup.

S tim se u potpunosti slaže Melendez, kojem će ovo biti prva borba nakon što je poražen od Anthonya Pettisa, u borbi za naslov prvaka lake kategorije. Pobjeda nad Alvarezom bi ga vrlo brzo vratila među kandidate za pojas, ali niti bivši Bellatorov prvak neće htjeti dozvoliti drugi poraz u isto toliko UFC nastupa.

"Svojevremeno smo nas dvojica bila dva najbolja borca svijeta u lakoj kategoriji i svi su željeli vidjeti našu borbu. Sad, pet-šest godina kasnije, putevi su nam se napokon spojili. On voli udarati, ja također volim udarati, tj. nas dvojica smo dva borca koji se ne povlaće nego napadaju i idu naprijed. Tako da će ovo sigurno biti dobra borba, onakva kakve fanovi najviše vole, a neki od njih ju već nazivaju borbom godine. Nedavno sam imao jednu koja je kandidirala za taj naslov, a sad mislim da bi ovo moglo biti slični. Nas dvojica smo savršen recept upravo za to", prognozirao je Melendez kvalitetu ove borbe, za koju su mnogi uvjereni da bi trebala biti poslastica za gledatelje koji vole "brawl."

Ali, kad treba procijeniti pobjednika, Gilbert vjeruje kako on ima ono što u ovakvim slučajevi većinom bude presudno. 

"Obojica smo srčani borci, no mislim kako sam ja inteligentniji. Obojica smo pravi lavovi, no one prave odluke ću sigurno donijeti ja i to će presuditi pobjednika. Zapravo, u ovakvim borba je upravo to ono što odlučuje", rekao je.

UFC 188 na rasporedu je za točno tjedan dana, a predvodi ga teškaški spektakl Fabricia Werduma i Caina Velasqueza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI