Meksička MMA superzvijezda dobila novu UFC borbu

UFC 17.06.2018 18:08h Autor:

Alexa Grasso

UFC je ugovorio novu borbu svojoj najvećoj uzdanici po pitanju meksičkog tržišta. U domovini izuzetno popularna Alexa Grasso nastupiti će na Fight Nightu krajem kolovoza, a toj mladoj talentiranoj borkinji suprotstaviti će se Angela Hill.

24-godišnja Grasso (10-2, 2-2 UFC) je UFC-u pristupila prije dvije godine, kao najveći talent Invicte i borkinja koja se tamo trebala boriti za titulu prvakinje. Ipak, UFC-ov napad na meksičko tržiste te njena nevjerojatna popularnost u domovini (puno popularnija je u Meksiku nego Yair Rodriguez) bili su razlozi zašto UFC nije htio čekati.

Kada se pogleda što su time do sada postigli, možda bi bio bolje da su se malo strpili, budući da je Grasso pokazala talent, ali i dosta nedostataka. Oni su se posebni vidjeli prošlog mjeseca u Čileu, gdje je demolirana od strane Tatiane Suarez. Ujedno je tom borbom treći put u nizu nastupila u sunaslovnoj borbi eventa, što je znak koliko UFC očekuje od nje. Ovog puta ipak neće dugo odmarati jer joj već 25. kolovoza slijedi novi nastup.

Tada se održava Fight Night u Lincolnu, kojeg predvodi borba Justina Gaethjea i Ala Iaquinte, a Alexu vjerojatno čeka još jedna borba na glavnom programu i prilika za dokazivanje. Protiv sebe će imati upravo onu protivnicu čiji bi Invicta naslov napala da je ostala u toj promociji, Angelu Hill (8-4, 3-4 UFC). Hill je svoju posljednju borbu imala u veljači, kada je sudačkom odlukom savladala Marynu Moroz. Protiv Grasso će pokušati po prvi puta u UFC karijeri spojiti dvije pobjede. Hoće li u tome uspjeti, puno toga će ovisiti o tome koliko će Grasso svog ogromnog talenta uspjeti pokazati u kavezu. UFC s razlogom od nje puno očekuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI