Megan Anderson se obratila javnosti: Prolazim kroz najteže privatno razdoblje u životu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.06.2017 20:18h Autor:

Megan Anderson

Trebala je na UFC 214 odraditi svoju najveću borbu karijere, no bila je prisiljena otkazati nastup protiv Cris Cyborg. Sada se Megan Anderson putem društvenih mreža obratila medijima.

Nesuđena izazivačica UFC-ove perolake kategorije nije navela točan razlog otkazivanja borbe, samo je navela kako se radi o razlozima osobne prirode, odnosno privatnim problemima radi kojih nije u stanju odraditi borbu u Anaheimu za točno mjesec dana.

“Dugo sam čekala ovu borbu i napokon sam dobila priliku prezentirati svoje vještine na velikoj sceni. Nažalost, postoje neki privatni razlozi koji mi stvaraju toliki pritisak te koji nisu pod mojoj kontrolom, da jednostavno to ne mogu sada odraditi. Teški trenuci meni nisu strani, no ovo je najteže razdoblje kroz koje sam prolazila u dosadašnjem životu. No, kao što sam uvijek do sada, proći ću kroz to i vratiti se jača. Tada ću odmah krenuti na Cris i na UFC titulu, s ciljem da postanem prvakinja do 66 kilograma. Izuzetno sam nabrijana i motivirana postati ona koja će šokirati svijet”, napisala je Anderson.

Megan se kroz prozivanja Cyborg pokazala kao hrabra djevojka koja joj se spremna suprotstaviti, a također je u pitanju i borkinja koja ne bi trebala imati fizičke deficite u odnosu na opaku Brazilku. Ipak, do ove borbe neće doći, a Megan nije htjela iznijeti koji su točno razlozi njenog otkazivanja. Nadamo se samo kako će uspješno riješiti probleme koji su joj se ukazali.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI