Mega obračun: Sonnen protiv Griffina na Staru godinu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.08.2012 06:10h Autor:

Sonnen i Griffin

 

Bivši dvostruki UFC-ov izazivač u srednjoj kategoriji, Chael Sonnen, je gostujući (bolje rečeno vodeći) TV emisiju UFC Tonight u utora objavio kako prelazi u diviziju više kako bi se sučelio s bivšim UFC-ovim prvakom Forrestom Griffinom. Dvoboj je najavio za prosinac 2012. i UFC 155.

“Gledao sam ga kako je osvojio titulu, gledao sam ga kako je svoje ime upisao u kamen rezerviran za članove UFC-ove kuće slavnih što će sigurno postati, vi ste ga svi gledali kako je bio jedan veliki komad UFC povijesti koja se promijenila i danas je ovo što jest. On je jedan od boraca protiv kojih se Jon Jones nije borio, pobijedio je u dva od tri dvoboja protiv bivših UFC prvaka, a ja ću se 29. prosinca boriti protiv njega – protiv Forresta Griffina”, izjavio je Sonnen i tako prilično iznenadio javnost s ovom vijesti.

Oni koji malo bolje poznaju MMA povijest se sjećaju prvog dvoboja ovog dvojca koji se odigrao na IFC Global Domination turniru 2003. Griffin je Sonnena uspio završiti gušenjem u trokut već na startu turnira, da bi cijeli jednovečernji event kasnije osvojio Renato “Babalu” Sobral.

Očito je Sonnen odlučio naplatiti neke stare dugove iz prošlosti prije nego što on i Griffin odu u penziju. Da je vijest potpuno istinita potvrdio je čelnik UFC-a, Dana White, objavivši post na jednom forumu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI