Mediji krivo shvatili Belfortovu poruku: Ne idem u mirovinu, želim se boriti što prije!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.10.2016 12:32h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort je jučer na Instagram postavio poruku preko koje su mnogi zaključili kako je odlučio završiti svoju karijeri. Nakon što je nekoliko medija to i prenijelo, Belfort se javio i rekao da nema govora o umirovljenju.

Poruku u kojoj govori o svoje posljednje dvije borbe, o svemu što je prošao te o tome što se nalazi ispred njega, Belfort je završio rečenicom:

“Želim završiti ovo poglavlje svog života tako da prepoznam sebe kad se pogledam u ogledalo!”

Ta rečenica bila je dovoljno da bi nekoliko renomiranih medija prenijelo informaciju kako se Vitor Belfort odlučio umiroviti nakon poraza od Gegarda Mousasija na UFC 204 eventu. Ipak, rečenicu su krivo shvatili, odnosno njome se Belfort samo pokušao motivirati da se ne predaje.

“Nisam u mirovini! Želim se što prije ponovno boriti. Izuzetno sam motiviran da se ustanem i vratim te dam čast nadimku kojeg nosi s velikim ponosom. Phenom se vraća!

Nisam zadovoljan sa svoja posljednja dva nastupa i već sam počeo raditi neke izmjene. Ne želim završiti karijeru na ovaj način. Želim pogledati u ogledalu i prepoznati u sebi borca kakav sam uvijek bio, to sam namjeravao reći. 20 godina sam u ovom sportu i moram odati čast svojoj ostavštini.”

Nakon fantastične 2013. godine, u kojoj je redom nokautirao Lukea Rockholda, Michaela Bispinga i Dana Hendersona, Belfort više nije uspio biti tako ubojit. Borbu za naslov prvaka je dočekao tek 2015. godine, kad je odlično startao protiv Chrisa Weidmana, da bi se brzo potrošio i bio poražen. Vratio se krajem prošle godine pobjedom nad Danom Hendersonom, no ove godine je doživio poraze od Jacarea Souze i Gegarda Mousasija, a u obje borbe nije uspio napraviti gotovo ništa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI