Meč Keitha Thurmana i Dannya Garcie dogovoren za ožujak iduće godine

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.10.2016 20:30h Autor:

Danny Garcia i Keith Thurman

Dogovoren je jedan od najintrigantnijih meča trenutno u svijetu boksa. Četvrtog dana mjeseca ožujka iduće godine, sučeliti će se dva neporažena velteraša, Danny Garcia i Keith Thurman.

WBA svjetski velteraški prvak Keith “One Time” Thurman (27-0, 22 KO) i WBC prvak Danny “Swift” Garcia (32-0, 18 KO) trenutno se nalaze na drugom i trećem mjestu velteraške svjetske ljestvice prema BoxRecu te su mnogi boksački analitičari pozivali na njihov duel, a sad je on i dogovoren.

Meč bi se trebao održati u Brooklynu, a do njegovog službenog dogovaranja ostala je još samo jedna prepreka. Garcia mora pobijediti u svom nadolazećem meču, kojeg će održati idućeg mjeseca u Philadelphiji protiv Samuela Vargasa.

Bit će to duel 28-godišnjeg Garcie i godinu dana mlađeg Thurmana u vrijeme kad su u naponu snagu i kad obojica svoje protivnike pobjeđuju apsolutnom dominacijom. Nakon ovog meča će jedan od njih dvojice ostati neporažen te će svoj trenutnom pojasu dodati još jedan, dok će poraženi boksač prvi put u karijeri morati čestitati protivniku. Ulozi su veliki!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI