Meč između VanZant i Ostovich vraćen na povijesni UFC event

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.11.2018 10:08h Autor:

Paige VanZant i Rachael Ostovich

Čini se kako bi u siječnju 2019. ipak mogli gledati dvoboj između dvije UFC ljepotice: Paige VanZant i Rachael Ostovich. Dvoboj je na nekoliko dana bio prekrižen s popisa borbi prve UFC-ove priredbe na ESPN+ platformi, ali je sada vraćen!

Podsjećamo da je uzrok prvotnog otkazivanja meča bila ozljeda Ostovich koju je zadobila tijekom napada zbog kojeg je njezin suprug završio u zatvoru. Havajčanka je zadobila prijelom orbitalne kosti, najprije je hospitalizirana, a zatim i puštena da se liječi od kuće.

No, u utorak je UFC vratio na popis borbi dvoboj VanZant vs. Ostovich, a upravo je ESPN prvi objavio ovu informaciju.

“Rachael je danas išla na kontrolni prijelom zbog pozicije ove ozljede i s obzirom na to kako rana zarasta, doktori su rekli da će imati dovoljno vremena u potpunosti ozdraviti”, izjavio je menadžer Rachael Ostovich Brian Butler-Au iz SuckerPunch Entertainmenta.

“Srce i duša su joj u tom meču i nikada nismo htjeli odustati”, dodao je isti čovjek.

I VanZant je brže-bolje pohitala na društvene mreže objaviti da je meč ponovno aktualan.

“Da, idemo u rat u tom kavezu jedna protiv druge. Ali ja stojim na njezinoj strani kada govorimo o bitci u njezinom domu. Hajdemo pružiti svima šou i pokazati svim ovim ljudima koliko smo snažne”, napisala je VanZant i tako poslala podršku svojoj suparnici.

Prvi UFC-ov ESPN+ event zakazan je za 19. siječnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI