Means skoro poginuo u sauni i otpao s UFC on FOX-a 5!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.12.2012 09:40h Autor:

Tim Means (lijevo)

UFC posljednjih mjeseci zaista nema sreće. Ne samo da im se borci uvelike ozljeđuju i razbolijevaju prije borbi, već sad neki skoro i okončaju svoj život boravkom u sauni kako bi se pripremili za službeno vaganje. Potonje se dogodilo upravo Timu Meansu koji se u nedjelju rano ujutro po našem vremenu trebao na UFC on FOX-u 5 boriti protiv Abela Trujilla.

Means je boravio u sauni kako bi skinuo kilažu i spreman došao na vaganje, no u jednom se trenutku u sauni okliznuo, pao i udario glavom u pod te praktički nokautirao. Udarac je bio toliko snažan da jednostavno više nije imao izbora, nego donijeti najtežu odluku i odustati od dogovorene borbe.

Trujillo ipak neće ostati bez nastupa, u posljednji trenutak odlučio je u borbu uskočiti Marcus LeVesseur, kojem to ipak neće predstavljati preveliki problem, ionako je bio usred priprema, a prije nekoliko dana mu se razbolio protivnik Michael Chiesa.

Ovu gotovo nevjerojatnu informaciju na Twitteru je objavio Dana White, a nadamo se da će posljednji sati prije početka mečeva proći bez sličnih novih informacija, u što ipak zaista više nitko ne može biti siguran. Možda se dogodi da se ponovi slučaj otprije nekoliko tjedana kada je policija uhitila jednog od njihovih boraca koji su stigli na meč.

UFC on FOX 5 možete gledati uživo na Fight Channel PPV-u (MaxTV, kanal 25) u nedjelju 9. prosinca s početkom u 02:00h.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI