Meč između Jonesa i Hendersona propada?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.08.2012 09:24h Autor:

Jones VS Henderson

Veliki meč između Jona Jonesa i Dana Hendersona za titulu prvaka UFC-a u poluteškoj kategoriji postao je iznimno upitan. Ako je vjerovati nagađanjima na Twitteru, do njihovog okršaja ipak neće doći!

Posljednje dane počeli smo brojati do velikog meča između aktualnog prvaka UFC-a Jona Jonesa i nekadašnjeg prvaka Pridea i Strikeforcea Dana Hendersona. Njih dvoje postavljeni su kao glavni meč večeri na UFC-u 151 i ogroman broj fanova jedva čeka da njih dvoje zakorače u UFC-ov kavez.

No, prema svemu sudeći vrlo lako bi se moglo dogoditi da taj trenutak nikad ne dočekamo ili da se on barem dogodi nekom idućom prilikom, a me 1. rujna. Ako je vjerovati nagađanjima na Twitteru, čini se da se Henderson našao u određenim neočekivanim problemima i da će meč biti otkazan!

Nekoliko UFC-ovih boraca također je čulo da se meč neće održati, a čini se da zaista postoje određeni problemi, no službenih reakcija još uvijek nema.

"Čuo sam da bi UFC-ovi fanovi uskoro mogli dobiti razočaravajuću vijest zbog nekih nesretnih okolnosti vezanih uz iduću priredbu", napisao je Kenny Florian.

"Ako je ono što čujem točno, UFC 151 će biti u očajnoj potrazi za novom glavnom borbom i to je sranje", otkrio je Jeremy Botter, a sličnih objava na Twitteru ima još.

Zanimljivo da je u tom razdoblju Henderson na svom profilu napisao kako je upravo odradio trening te je zahvalio nekolicini ljudi s kojima je radio tog dana, a ubrzo se otkrilo da ga barem jedan od njih nije uopće ni vidio od subote!

Cijela situacija zaista je zabrinjavajuća i ne izgleda dobro, no vjerojatno ćemo ubrzo saznati pravu istinu, jer do meča je preostalo još svega osam dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI