"Meč Fedor VS Lesnar nije bio ni blizu realizacije!"

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.01.2013 07:51h Autor:

Fedor Emelianenko

Predsjednik UFC-a prije nekoliko je dana izazvao prilično veliku pažnju među MMA fanovima objavom jedne malo starije informacije da je tijekom 2012. godine bio na korak do realizacije meča stoljeća između Fedora Emelianenka i Brocka Lesnara.

"Bio sam iznimno blizu dogovora, no onda je Fedoru preminuo otac. Možda će se neki sjetiti da kad sam pričao o meču Fedora i Lesnara u Teksasu na Cowboys stadionu, rekao sam da sastanak s Lesnarom nije prošao baš najbolje. Istina je ipak drukčije, s njim je sve prošlo odlično, ali tada je umro Fedorov otac i on je odlučio ostatak života posvetiti se svojoj obitelji. Mjesecima smo bili u pregovorima, ali u tom trenutku Fedor je odlučio završiti karijeru, a na kraju je zbog toga jednaku odluku donio i Lesnar", otkrio je Dana prije nekoliko dana nakon posljednjeg UFC-ovog eventa.

No, čini se da je Whiteova verzija priča malo preuveličana. Reagirao je Fedorov menadžer Vadim Finkelstein, koji je u iznimno lošem odnosu s Danom, a on otkriva da ta borba nije bila nigdje ni blizu realizacije.

"Postojala je ponuda, no Fedor se nije složio, a njegova je odluka ipak ključna. Ta opcija mu nije bila posebno zanimljiva i odlučio je završiti karijer", rekao je Vadim.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI