McSweeney pomaže Franku Miru u pripremama za Overeema (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.01.2014 07:49h Autor:

Frank Mir i James McSweeney

Bivši UFC-ov borac James McSweeney koji također ima ugovor i s hrvatskom organizacijom FFC, pomaže u pripremama nekadašnjem prvaku UFC-a Franku Miru za meč koji će uskoro odraditi protiv Alistaira Overeema.

Radi se o borbi koja je vrlo bitna za obojicu nakon što je Dana White najavio kako poraženog gotovo sigurno čeka otkaz iz najbolje svjetske MMA promocije.

Njihov meč trebao se održati još u studenom prošle godine, ali je odgođen te će se Mir i Overeem naći u oktogonu 1. veljače na UFC-u 169.

"Ponosan sam što sam dio Mirovog kampa za sljedeću borbu protiv Overeema. Sparirali smo tri runde po pet minuta u četvrtak navečer i mogu reći da je u odličnoj formi. Koristi sve moguće tehnike i stvarno je s razlogom dva puta bio UFC-ov prvak u teškoj kategoriji", napisao je James na svom Facebook profilu.

McSweeney je svoj prvi meč u FFC-u odradio krajem prošle godine u Ljubljani kad je slavio ekspresno u prvoj rundi, a trenutno nije poznato kad ćemo ga moći ponovno gledati u ringu iste organizacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI