McMann izazvala Tate, Miesha prihvatila

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.09.2014 21:19h Autor:

Miesha Tate i Sara McMann

Uskoro bi se mogao dogoditi UFC-ov meč između dvije bivše izazivačice. Sara McMann je prozvala Mieshu Tate, a ova je izazov odmah prihvatila te se sad čeka odgovor vodstva organizacije.

Malo nakon što je Miesha Tate savladala Rin Nakai, u subotu u Japanu, na svom Twitter profilu izjasnila se Sara McMann, još jedna bivša izazivača UFC-ove prvakinje Ronde Rousey. Ona je napisala:

"Hej UFC, želim borbu protiv Mieshe Tate, budući da je upravo savladala neporaženu Rin Nakai."

McMann je u svojoj posljednjoj borbi, pomalo kontroverzno, savladala također do tad neporaženu, Lauren Murphy. Prije toga je ekspresno poražena od Ronde Rousey, što joj je trenutno jedini poraz u karijeri.

Tate, koja je nakon poraza od Rousey, gdje je postala jedina djevojka koja je izdržala dulje od runde s prvakinjem (štoviše, izgubila je tek u trećoj rundi) se nekoliko dana nije izjašnjavala, no danas je napokon i ona reagirala napisavši:

"Sara McMann, bilo kad i bilo gdje, ljepotice."

McMann je na kraju objavila još jedan "twitt", gdje je obradila "matchmakeru" Sean Shelbyu te napisala kako su obje voljne i spremne i da se samo čeka dogovor i potvrda od UFC-a. Vidjet ćemo što će reći organizacija, ali ova borba itekako ima smisla, iako bi mnogi htjeli Mieshu Tate vidjeti protiv Sare Kaufman.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI