McKenzie završio karijeru: Dana White je klaun!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.12.2014 10:37h Autor:

Cody McKenzie

Bivši UFC borac Cody McKenzie objavio je da se povlači iz MMA sporta i da odlazi u mirovinu.

McKenzie je tijekom boravka u najjačoj svjetskoj MMA promociji imao omjer od 4 pobjede i 4 poraza, a u cijeloj je karijeri odradio 21 meč uz učinak od 15 pobjeda i 6 poraza. Nakon što je krajem 2013. odradio posljednji meč na jednoj UFC priredi i izgubio od Sama Stouta tijekom ove godine je u tri meča imao omjer 1W-2L.

Preko Twittera je poslao poruku da je odlučio završiti karijeru, ali i izrazio nezadovoljstvo onim što se događalo dok je bio član UFC-a.

"Borio sam se za UFC pet godina i borio sam se mnogo puta besplatno. UFC je smijurija, opelješe borce i tretiraju ih kao sranje. Imaju nekolicinu koje tretiraju dobro, ali ja nisam bio jedan od njih. Bio sam dno, bio sam onaj kojeg bi zvali za nastup u posljednji tren i uzimao sam svaku ponuđenu borbu. Borio sam se protiv Chada Mendesa, drugog najboljeg borca u kategoriji, i mislim da mi je to bila jedina loša borba u karijeri. Dobio sam udarac u jetru, a oni koji se bore znaju kako je to. Dana White me ismijavao nakon toga na konferenciji za novinare. Nije mi to radio direktno u lice jer bih ga istukao. Dana White je klaun.", izjavio je McKenzie koji se osvrnuo i na tužbu koju su pojedini borci pokrenuli protiv UFC-a.

"Nadam se da će tužba proći i da će ih tužiti za milijune. Sumnjam da ću ikada vidjeti i cent od toga, ali nadam se da će tužba proći. Jebeš UFC!", bez zadrške je rekao McKenzie uoči meča kojeg je prije dva dana izgubio u St. Petersburgu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI