McGregoru Komisija u Nevadi odobrila odgodu, neće se pojaviti u Vegasu idući tjedan!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.12.2018 10:36h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor neće biti u Las Vegasu idući tjedan kako se očekivalo. Razlog njegovog boravka tamo je trebalo biti saslušanje ispred Atletske Komisije države Nevade poradi makljaže koja se dogodila na UFC-u 229 prije nekoliko mjeseci.

No, McGregorov pravni tim je zatražio odgodu što je Komisija prihvatila. Kada govorimo o odgodama valja naglasiti da se radi o nečemu prilično standardnom i normalnom, pa ovaj slučaj nikako nije iznimka.

U ovom trenutku nije još uvijek poznato kada bi McGregor trebao biti saslušan. A upravo o statusu slavnog Irca kod ove Komisije ovisi povratak McGregora u Octagon. U konačnici bi trebao dobiti određenu suspenziju i novčanu kaznu, što znači da se i i sam njegov povratak ovom odgodom zapravo odgađa na određeni period.

Saslušanje Khabiba Nurmagomedova je i dalje zakazano za idući ponedjeljak. No, američki mediji su saznali informaciju da se niti UFC prvak ne bi trebao pojaviti tada u Las Vegasu. I u njegovom slučaju je moguća odgoda, ali i nekakva nagodba. Posljednjih godina upravo su nagodbe s borcima postale ustaljena praksa Komisije u Nevadi.

U ovom trenutku u svojim rukama i dalje drže polovicu Nurmagomedovog honorara s UFC-a 229, što iznosi 2 milijuna dolara.

Atletska Komisija u Nevadi ovaj slučaj istražuje još od listopada. Pregledane su sve UFC-ove snimke, prikupljenje sve činjenice, a sada je bio red na iskazima McGregora i Nurmagomedova. No, očito ćemo na to pričekati…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI