McGregoru izdana boksačka licenca u Kaliforniji

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.12.2016 10:23h Autor:

Conor McGregor

Boksački meč između Conora McGregora i Floyda Mayweathera sve je bliže stvarnosti. Naime, UFC-ovom prvaku lake kategorije izdana je boksačka licenca u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, potvrdila je Atletska komisija Kalifornije.

“Danas je dobio licencu. Sada je kalifornijski boksač. On je kvalificiran. Volio bih ga gledati da se bori u Kaliforniji, samo treba pravog protivnika. Nekog na visokom nivou, naravno. Drago nam je što smo mu izdali licencu. Sretni smo što je kalifornijski borac”, rekao je za MMA Fighting čelnik Komisije Andy Foster.

Već mjesecima traje medijsko prepucavanje između McGregora i neporažene boksačke legende, Floyda Mayweathera (49-0). Borba dvaju sportskih divova generirala bi neviđeni interes i profit, iako većina sumnja da će do meča zaista doći.

Predsjednik UFC-a Dana White nije htio komentirati McGregorovo dobivanje licence.

McGregor trenutno pauzira od aktivnih borbi i neće se vraćati u kavez, ili ring, u prvoj polovici 2017. Prije nekoliko dana UFC je Ircu oduzeo pojas u perolakoj kategoriji koji je osvojio prije jedanaest mjeseci nokautiravši Josea Alda. Potez kompanije McGregor još uvijek nije komentirao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI