McGregorovi odvjetnici zaprimili tužbu, žrtva tvrdi da se bojala za svoj život

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.03.2019 10:00h Autor:

screenshot

Drama oko Conora McGregora i njegovog incidenta u Miamiju se nastavlja. U četvrtak se pojavila snimka na kojoj se vidi čovjek, koji izgleda identično Conoru McGregoru, kako gazi po nečijem mobitelu. Žrtva napada Ahmed Abdirzak tvrdi da je upravo to snimka napada na njega i uništavanja njegove imovine. Njegovi odvjetnici su već podnijeli privatnu tužbu protiv Irca.

Associated Press piše kako je McGregorov odvjetnik Samuel Rabin potvrdio da je njegov ured primio tužbu. Abdirzak od McGregora traži više od 15 tisuća dolara naknade, optužujući pritom irsku zvijedzu za napad, fizički napad, emotivni stres i uništavanje imovine. Tužba je podnesena u četvrtak, kako potvrđuje AP.

“Hodao je okoliko u onom poznatom McGregor nabrijanom modu, kao kada ulazi u ring u UFC-u”, izjavio je u međuvremenu Abdirzak i dodao:

“Neću vam lagati, bojao sam se za svoj život. Pa taj čovjek je smrtonosno oružje.”

AP prenosi izjavu McGregorovog odvjetnika Rabina.

“Naš ured je dobio civilnu tužbu koja je podnesena danas. To nije ništa drugo nego jeftin pokušaj da se zaradi malo novca”, izjavio je odvjetnik.

(VIDEO) Pojavila se snimka za koju autor tvrdi da prikazuje McGregorov incident s telefonom

Ovo je samo jedan u nizu McGregorovih incidenata. Recentno je Komisija u Nevadi presudila radi fizičkog incidenta nakon njegovog meča na UFC-u 229. Čitavu prošlu godinu obilježio je napad na autobus UFC boraca koji se dogodio u Brooklynu, a koji je također djelo “Notoriousa”. Incidente na Bellatorovom eventu, u Dublinu s pripadnicima lokalne mafije, u prometu radi prebrze vožnje… ne treba niti spominjati. A svi su se dogodili u proteklih godinu i pol dana. I svi su djelo Conora McGregora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI