McGregorov trener se osvrnuo na “još jednu povijesnu večer”

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.10.2018 15:37h Autor:

Conor McGregor i John Kavanagh

 John Kavanagh, jedan od najpoznatijih MMA trenera današnjice, a ujedno i trener Conora McGregora, morao je sinoć uz kavez svjedočiti četvrtom profesionalnom porazu svog najpoznatijeg borca.

Upozoravao je Kavanagh da je Khabib Nurmagomedov protivnik najvišeg mogućeg nivoa, pokušavao je Conoru maksimalno napuniti samopouzdanje, a čak se pobrinuo i za to da ‘The Notorious’ na treninzima ima gledatelje koji su pokušavali što bolje imitirati atmosferu u dvorani.

No, sve to nije bilo dovoljno protiv neporaženog Dagestanca koji je sinoć u Las Vegasu svoj ionako impresivni ‘score’ dodatno začinio novom pobjedom, svojom 27. iz isto toliko nastupa.

“Još jedna povijesna večer. Nevjerojatna atmosfera, tehnički dobra borba s uzbudljivim događanjima kroz cijeli dvoboj. Gledali smo sve što MMA čini sjajnim sportom. Sram ostaje jedino zbog završetka. No, idemo dalje”, glasila je dosta smirena Twitter poruka McGregorovog trenera, pogotovo kada na nju gledamo kao na onu koja je nastala nakon svih kaotičnih zbivanja u dvorani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI