McGregorov trener “razvalio” UFC jer mu nisu platili hotel i avionsku kartu (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.07.2018 15:30h Autor:

John Kavanagh

UFC je očito dodatno odlučio “pritegnuti kesu” kako bi svoje poslovne rezultate koji i nisu pretjerano ohrabrujući, uspio dovesti u kakav takav red. Kada nemate rezultate, onda krećete s kresanjem svega što se može kresati. A ti mislimo naravno na troškove.

Poznata kao promocija koja se gospodski odnosi prema borcima, UFC je u prošlosti uvijek brinuo da borci i njihovi treneri imaju tretman kakav i zaslužuju. Ipak se radi o eliti elite svjetskog MMA-ja. No, očito su novi vlasnici kompanije i tu odlučili “stegnuti remen” i smanjiti izdavanja.

O tome da UFC ne plaća više dvije avionske karte i dva smještaja za trenere boraca, nego samo po jednu, izvijestio je javnost najpoznatiji svjetski MMA trener John Kavanagh. Vlasnik slavnog SBG-a u Dublinu i trener Conora McGregora će ovaj vikend na TUF Finalu (petak na subotu) imati čak dva borca kojima će biti u kutu.

To su Richie Smullen i Brad Kantona. Ovaj potonji je finalist akutalne sezone “The Ultimate Fightera”, dok se Smullen bori na uvodnom programu te priredbe.

No, UFC nije htio platiti Kavanaghu niti avion, niti hotel, a niti ga nisu htjeli pokupiti na aerodromu jer na to nema pravo. Irski stručnjak je zato odlučio UFC “razvaliti” preko društvenih mreža – točnije svog Twittera.

“Očito su stigla teška vremena za UFC. Upravo su mi poslali poruku da me ne mogu pokupiti na aerodromu, tako da se moram snaći za dolazak do hotela. Čak iako sam trener TUF finalista i borca koji se bori na uvodnom programu. Također sam morao platiti svoj let i svoj hotel jer priznaju troškove samo jednog trenera”, napisao je razočarani Kavanagh.

Nedugo potom Irac je izbrisao svoj “tvit”, no revni novinari su ga uspjeli snimiti. Moguće je kako je UFC odlučio ispraviti ovu situaciju, pa se i Kavanagh udobrovoljio i izbrisao je ranije napisano.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI