McGregorov trener: Pripreme za Mayweathera bi nam na neki način bile poput odmora

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.01.2017 16:56h Autor:

John Kavanagh & Conor McGregor

Ako se boksački meč između Conora McGregora i Flyda Mayweathera Jr.-a ikada realizira, mnogi s pravom smatraju da se ne bi radilo o kompetitivnoj borbi.

Ipak, nema sumnje da bi UFC-ov prvak učinio sve što može da se pripremi za susret s jednim od najboljih boksača svih vremena, a glavni trener SBG-a, John Kavanagh smatra da bi trening kamp za Mayweathera bio poput odmora s obzirom da bi se morali koncentrirati na samo jednu vještinu.

“Da budem iskren, Irska ima sjajnu boksačku tradiciju i u dobrom smo odnosu s mnogim profesionalnim boksačkim dvoranama u zemlji”, rekao je Kavanagh za Daily Star.

Steve Conlan je prijatelj našeg tima, zna boraviti u našoj dvorani. A njegov brat Pascal Conlan u blizini drži dvoranu u kojoj Conor zna sparirati.

Tako da na čudan način, pripremate se za borbu s jednim od najboljih boksača svih vremena. Ali s druge strane, to bi se zapravo činilo skoro pa kao odmor zato što ne bi morali raditi na ostalim vještinama.

U MMA-u pokušavate raditi na sedam, osam različitih setova vještina. Dok je u boksu samo jedna…samo boks. Bilo bi poput odmora da moramo raditi samo na jednoj stvari umjesto na svemu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI