Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McGregorov trener našao izliku za mizerno hrvanje: Conor je bio ozlijeđen | Fight Site

McGregorov trener našao izliku za mizerno hrvanje: Conor je bio ozlijeđen

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.07.2015 09:48h Autor:

Chad Mendes na Conoru McGregoru

Trener Conora McGregora, John Kavanagh, je pronašao alibij novom UFC-ovom privremenom prvaku za mizerno hrvanje koje je pokazao u dvije runde dvoboja protiv Chada Mendesa. Iako je Irac slavio prekidom, MMA javnost je prilično razočarana načinom na koji je odradio hrvački dio meča. Na parteru je uglavnom ležao sa zakopčanim gardom te je primao udarce čekajući da ih sudac ponovno digne na noge. Malo premalo za UFC prvaka i nešto što spada u sferu MMA-ja od prije desetak godina.

No, Kavanagh tvrdi da je McGregor imao ozbiljno ozlijeđeno koljeno te da praktički čitave pripreme nije odradio niti jedan hrvački trening.

"Da vam budem iskren, kada smo ulazili u borilište pomislio sam da čitave pripreme nismo odradili niti jedan trening hrvanja. Bio sam malo u panici, no što je tu je", kaže Kavanagh u razgovoru s Arielom Helwanijem.

"Na početku meča je imao problema s tajmingom i obranom od rušenja, ali se to poboljšavalo kako se meč razvijao. Smatram li da bi revanš ove dvojice izgledao drugačije? Smatram, ali s obje strane…", dodao je irski trener.

Radi li se samo o izlici ili je McGregor zaista imao ozlijeđeno koljeno, ostavljamo vama na promišljanje. U svakom slučaju, jasno je da ovakvo hrvanje ne zadovoljava nivo UFC prvaka. Potpuno spremni Chad Mendes bi bez puno problema dominirao mečem na parteru i vjerojatno stigao do slavlja…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI