McGregorov trener: Ferguson? Tehnički nije dovoljno dobar za Conora i bit će jako brzo nokautiran!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.10.2017 11:21h Autor:

Ilustracija

Trener Conora McGregora Owen Roddy je u utorak gostovao u emisiji na Submission Radiju, je jedna tema je, očekivano, bio i eventualni dvoboj njegovog pulena i sada privremenog UFC prvaka u lakoj kategoriji Tonyja Fergusona.

McGregorov kamp je u nekoliko navrata javno obznanio kako je njima dvoboj protiv Natea Diaza primarna želja, no prema onome što se moglo iščitati iz izjava Dane Whitea nakon UFC-a 216, to se ipak neće dogoditi. UFC je odlučio spariti McGregora i Ferguona. I to prije kraja 2017. godine!

Roddy vjeruje da bi se radilo o sjajnom “match upu”, no ne vjeruje da Ferguson ima previše šansi…

“Njegov stil je, znate, nije tradicionalan. Malo ne neortodoksan i čudan. Ali ja iskreno vjerujem da je Conor tehnički previše točan za Fergusona. Ako Tony pokuša ostati na nogama s Conorom duži period, ovaj će ga nokautirati. Prema mom mišljenju”, izjavio je Roddy te je dodao:

“Znate, on je čvrst, jak i izdržljiv. Tako da može primiti koji udarac. Ali na kraju dana Conor je previše precizan i previše tehnički potkovan za njega. Tony ga nikada ne bi niti dotaknuo u tom meču. To je moje mišljenje. Ali da, bilo bi zanimljvio vidjeti taj meč. Ferguson je agresivan, uvijek se želi boriti, ulazi u izmjene i želi završiti svaki meč. Tako da bi to bilo svakako uzbudljivo. Bez sumnje, ako Tony odluči ostati na nogama, bit će to brzi nokaut. Uvjeren sam u to.”

Trener UFC prvaka cijeni Fergusona, no ne vjeruje da ima tako dobru bradu i da je toliko kvalitetan na nogama kao Nate Diaz.

“Diaz ima jedinstvenu bradu. I za razliku od Fergusona, on može primati Conorove udarce. Znate o čemu pričam? Ako Conor dobro pogodi Tonyja ovaj će ili zaspati ili će sudac to morati prekinuti. S Diazom je bila druga situacija. Obojica su pogađali udarce, koristili smo razne taktike koje smo osmislili. No, Diaz je sve to izdržao i išao je samo naprijed i naprijed i naprijed…”

“Nisam siguran da je Ferguson izdržljiv kao Diaz, tako da nisam siguran da bi ostao na nogama dovoljno dugo da bi nešto pogodio. Kod Fergusona vidim mnogo rupa i vjerujem da će Conor to moći lako kapitalizirati. Moći će relativno lako pogađati svoje udarce.”

Čitav intervju poslušajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI