McGregorov trener dao prognozu: Borba će završiti oko osme minute

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.11.2016 11:07h Autor:

Conor McGregor & Eddie Alvarez

I dok je Conor McGregor najavio da će Eddieja Alvareza nokautirati u prvoj rundi, McGregorov glavni trener John Kavanagh zapravo se više slaže s Alvarezovom prognozom- borba će završiti kasno u drugoj rundi.

Kavangh je gostovao u novom izdanju MMA Houra u New Yorku gdje će se borba dvaju prvaka odigrati ovog vikenda na UFC 205 priredbi u Madison Square Gardenu. Prema Kavanaghu, Alvarez će koristiti hrvanje da pritisne McGregora uz žicu, ali smatra da će to prvaku lake kategorije štetiti više nego njegovom borcu.

“Mislim da će završiti u drugoj rundi. Bit ću konzervativan. Vjerujem da će se prva runda bazirati na obrani, ali to je iscrpljujući stil (Za Alvareza). Osobito s obzirom na na to kako se Conor zna braniti uz kavez bez da se oslanja na snagu. On se oslanja na držanje što ga ne umara toliko. Tako da je moguće da će ga Alvarez u prvoj rundi pristiskati uz žicu, slično kao što je napravio u borbi s Pettisom”, rekao je Kavanagh u razgovoru s Arielom Helwanijem.

Kavanagh smatra da će se Alvarez izmoriti u pokušajima da grapplingom neutralizira McGregora što će “Notoriousu” u drugoj rundi stvoriti priliku da završi borbu teškim i preciznim udarcima kao što smo već vidjeli u njegovim ranijim nastupima.

“Ali drugu rundu će opet početi razdvojeni i neće biti toliko brz, mišići neće imati toliko energije, a bit će i preklizavi da bi ga dugo zadržao. Tako da mislim, oko osme minute, tada će se dogoditi.”

Hoće li McGregor poraziti Alvareza i ući u povijest kao prvi borac u promociji koji istovremeno drži naslov u dvije kategorije saznat ćemo 12. studenog u finalu UFC-a 205.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI