Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McGregorov trener: Conor neće čekati sedmi mjesec da bi se ponovo borio | Fight Site

McGregorov trener: Conor neće čekati sedmi mjesec da bi se ponovo borio

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.12.2015 09:32h Autor:

Conor McGregor

Nakon što je Conor McGregor nakon samo 13 sekundi borbe postao UFC prvak u pero kategoriji i nokautirao Jose Alda odmah se postavilo pitanje što je sljedeće za novog prvaka.

Neki žele da se odmah prebaci u laku kategoriju i bori za naslov dok drugi priželjkuju njegovu obranu naslova u pero kategoriji protiv Frankiea Edgara. McGregorov trener John Kavanagh rekao je Arielu Helwaniju za The MMA Hour kako razmišljaju o borbi u lakoj kategoriji koja bi se trebala dogoditi u ožujku ili travnju sljedeće godine, a potom bi uslijedila obrana naslova u pero kategoriji protiv Edgara na UFC-u 200 koji će se održati 9. srpnja u Las Vegasu.

“Mislim da će Conor sljedeću borbu imati za naslov u lakoj kategoriji. To bi se moglo dogoditi u ožujku ili travnju, a onda bi na red došla obrana naslova u pero kategoriji. Možda bi Conor naslov branio protiv Edgara. Sigurno neće čekati sedmi mjesec da se ponovo bori.”, izjavio je John Kavanagh.

U svakom slučaju bit će zanimljivo vidjeti koji je sljedeći korak McGregora s kojim mnogi žele ući u oktogon.

“Svi će dočekati svoju priliku. Svi će imati priliku boriti se protiv Conora. Ljudi moraju biti strpljivi, ali svi će doći na red.”, dodao je Kavanagh.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI