McGregorov trener: Conor će posramiti Alda

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.11.2015 18:17h Autor:

Owen Roddy i Conor McGregor

Owen Roddy, bivši irski prvak u perolakoj kategoriji i trener Conora McGregora, prilično je zaposlen pripremanjem Irca za najvažniji meč njegove dosadašnje karijere, a ovih je dana i dao svoju prognozu glavne borbe UFC 194 eventa.

"Mislim da će vas Conor ponovno šokirati. Iskreno, mislim da će ovo izgledati jednostavno te će on osramotiti Josea Alda koji će krenuti prilično agresivno. No, nažalost po Brazilca, Conor će ga natjerati na promašivanje, a zatim će ga i kazniti za to s jednim od svojih razornih udaraca", izjavio je Roddy.

Prema McGregorovom treneru, veliku ulogu u ovom meču će odigrati i činjenica da je Conor veći od Alda.

"Aldo će morati prići jer je Conor puno veći i duži od njega. Ako ga želi udariti, on će se morati kretati prema naprijed, a to će ga koštati. Conor će biti neuhvatljiv i, prije ili kasnije, će pogoditi Alda dok bude prilazio. Smiješno mi je da ljudi stalno spominju kako je Mendes srušio McGregora. Nama se Conor tom prilikom cijelo vrijeme derao kako samo želi uzeti vrijeme te se opustiti i, kada dođe pravi trenutak, napraviti ispravan potez."

Jedno od najjačih Aldovih oružja su udarci u noge i prema Roddyju, oni neće prolaziti zbog Conorovog kontra garda i sposobnosti da blokira takve udarce. Također, mišljenja je kako McGregor bolje razumije borbu u stojci, ali i da je majstor u procjenjivanju udaljenosti između boraca te kako bi jedna solidna kombinacija mogla biti dovoljna da okonča ovaj meč u njegovu korist.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI