McGregorov odvjetnik: Presuda bi bila jednaka i da nije u pitanju poznata osoba

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.07.2018 19:52h Autor:

Conor McGregor

Presudu Conoru McGregoru prokomentirao je i njegov odvjetnik, koji je izjavio kako je sretan zbog donesene odluke, ali je isto tako rekao da bi ona sigurno bila jednaka da je u pitanju bilo koja druga osoba te da njegov klijent nije dobio nikakve beneficije po tom pitanju.

Veliki dio MMA zajednice reagirao je na McGregorovu presudu uz podosta skepse te nisu rijetki komentari kako je ona preblaga te da se izvukao na račun imena i svog statusa u svijetu sporta. Njegov odvjetnik s tim se nikako ne slaže.

“Ovo je jednaka presuda kakva bi bila da nije u pitanju ‘celebrity’ osoba. Ured državnog odvjetnika je vrlo pažljivo prošao kroz cijeli slučaj. Zahvalni smo što je ured ovome pristupio kao što bi bilo kojem drugom slučaju. McGregor je spreman odraditi svoj dug društvu te nakon toga nastaviti sa svojom karijerom”, izjava je njegovog odvjetnika, koji je onda dodao i nešto o društveno korisnom radu koji će njegov klijent morati odraditi:

“Način kako će odraditi društveno koristan rad je odluka suda i to ćemo saznati. Conor će morati odraditi pet dana, a njegov kolega tri dana. Biti će to odrađeno pod potpunom supervizijom. No, odluka kada i gdje će to odraditi biti će donesena kasnije. Važno je znati kako je priznao krivnju, no ne za težak zločin i neće imati nikakvih problema s imigracijskim uredima i zakonima te može nastaviti svoju boksačku ili MMA karijeru.”

Teško da se možemo složiti s prvom izjavom, posebno kada se prisjetimo kako je sve izgledalo i što se dogodilo. Zamislite samo da je to napravio neki drugi borac. Minimalno što bi mu se dogodilo je instantni otkaz iz UFC-a. No, Conor McGregor je ipak neka druga priča.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI