Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McGregorov kondicijski trener dr. Dalby smatra da UFC mora do daljnjeg ukinuti test na kojem je Jones bio pozitivan | Fight Site

McGregorov kondicijski trener dr. Dalby smatra da UFC mora do daljnjeg ukinuti test na kojem je Jones bio pozitivan

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.01.2019 12:49h Autor:

Photo: Instagram

Vjerojatno ste se i sami naši s gomilom upitnika iznad glave kada je prije desetak dana izbio novi doping skandal Jona Jonesa. Sada ponovno UFC prvak u poluteškoj kategoriji je bio pozitivan na metabolite turinabola, no neovisno o tome mu je USADA dopustila nastup na UFC-u 232 na kojem je u konačnici i svladao Alexandera Gustafssona.

Kako je moguće da su ga za istu stvar suspendirali prije 15 mjeseci, a sada kažu da je čist? Što je to uopće turinabol, kako se uzima i koja mu je svrha? Koja je uloga USADA-e i kontroverznog Jeffa Novitzkog? Na sva ova i mnoga druga pitanja vrlo studiozno odgovara dr. Julian Dalby na YouTube kanalu McGregor FAST.

U konačnici, nakon iscrpne analize, Dalby zaključuje da test, kojim je utvrđeno da je Jones pozitivan na metabolite turinabola, nije relevantan zbog njegove kratke upotrebe i nedovoljne dokazanosti u praksi.

“Na kraju dana, ako test ne može pokazati razliku između čistog sportaša i onog koji je koristio nedozvoljene supstance, test je beskoristan. USADA mora ponovno procijeniti kako će koristiti informacije koje ima i do tada moraju ukinuti ovaj test”, zaključuje Dalby.

Dr. Julian Dalby je kondicijski trener Conora McGregora i bivši biciklist.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI