Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McGregorov idući potez ušao u ponudu kladionice | Fight Site

McGregorov idući potez ušao u ponudu kladionice

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.03.2019 18:35h Autor:

Conor McGregor

Potencijalno umirovljenje Conora McGregora postalo je vrlo zanimljiva tema u mnogim krugovima pa tako i onim kladioničarskim. Jedna od kladionica je čak u svoju ponudu stavila pretpostavku idućeg poteza u njegovom životu.

Conor McGregor sve je iznenadio objavom kako se povlači iz MMA-a. To je nešto što gledajući na to koliko je zaradio i koliko zarađuje izvan Octagona ne bi trebalo biti čudno. No, od McGregora smo već vidjeli slične eskapade, a i mnogi sumnjaju kako bi čovjek njegovog ega to napravio na takav način, bez sazivanja barem neke press konferencije.

Ipak, neki su uvjereni u njegovu ozbiljnost. Među njima su i “bookmakeri” kladionice Bet Online, koji su u svoju ponudu uvrstili njegov idući potez. Ponuda je ispod vas, a dobitnik je onaj koji točno uloži na ono to će se iduće dogoditi u njegovom životu ili karijeri.

Boriti će se u WWE: 2.5
MMA borba: 4.00
Boks meč: 5.00
Uhićen: 6.00
UFC komentator: 11.00
Glumac: 13.00
Otvorit će ugostiteljski objekt: 13.00

Prema njima, šansa za odlazak u kečerske vode čak je veća od instantnog povratka u UFC. Boks je uvijek opcija, no zanimljivo je kako isti vjeruju u veliku šansu da prije bilo čega od toga dođe do novog poteza koji će dovesti do uhićenja. U ponudu su uvrštene još tri opcije, no za njih se vjeruje kako su manje šanse. Jedna je posao UFC komentatora, koji vjerojatno možemo otpisati jer financijski dio toga nije niti blizu onome što McGregor očekuje ukoliko ga netko želi angažirati.

Jedna čak zanimljiva opcija ima pokraj sebe koeficijent 13. U pitanju je odlazak velike irske zvijezde u glumce. Jednakom šansom tome smatraju i odlazak u ugostitelje.

Mi i dalje vjerujemo kako je sve ovo zapravo tek njegov način pregovora za dolazak do što boljih uvjeta za iduću UFC borbu. No, Amerika se zabavlja svakim njegovim potezom pa tako i ovim. Uostalom, oni se vole kladiti pa zašto im ne ponuditi?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI