McGregorov BJJ partner se kao 16-godišnjak pokačio s Khabibom zbog njegove majice

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2017 10:20h Autor:

Dillon Danis & Khabib Nurmagomedov

Iako ispred sebe ima borbu s Tonyjem Fergusonom na UFC-u 209, Khabib Nurmagomedov je već pripremio teren za borbu s prvakom Conorom McGregorom. UFC ove godine planira posjetiti Rusiju, a borba domaćeg junaka i najveće svjetske MMA zvijezde pravi je recept za uspjeh na potentnom ruskom tržištu.

Osim što je riječ o stilski intrigantnoj borbi između nokaut majstora i neporažnog hrvača, Khabibovo prozivanje Irca na UFC-u 205, kao i napeti susret dvojca u hodniku prije vaganja, stvorili su i marketišnke preduvjete za dobru zaradu.

Svoje doprinos je sada dao i McGregorov grappling partner Dillon Danis. BJJ majstor se na Submission Radiju prisjetio svoje davne i nikad završene svađe s Khabibom.

“Smiješna je to priča zapravo. Ja i on smo se pokačili dok sam imao 16, 17. On je znao doći u dvoranu u Jerseyju gdje sam trenirao jer je njegov menadžer tamo bio trener. Nosio bi onu glupu majicu na kojoj piše,’Da je sambo lagan zvao bi se jiu-jitsu.’Ja sam mu rekao,’U redu, ajmo onda odraditi grappling meč i vidjeti kako je jiu-jitsu lagan.’Nikada se nije objestinilo i nikad nisam uspio trenirati s njim.”

Na UFC-u 205 je Danis dobio neprijateljske poglede od Nurmagomedovih dagestanskih timskih kolega.

“Na zadnjem vaganju svi njegovi ruski prijatelji su zurili u mene kao da me žele ubiti. Ne znam, oni su jednostavno takvi.”

Danis se zasada natječe isključivo na jiu-jitsu i grappling turnirima, ali je najavio svoj MMA debi za prvu polovicu ove godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI