Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McGregorov BJJ kompić u MMA-u debitira možda u veljači, želi Sagea Northcutta i Natea Diaza | Fight Site

McGregorov BJJ kompić u MMA-u debitira možda u veljači, želi Sagea Northcutta i Natea Diaza

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.12.2016 14:51h Autor:

Dillon Danis & Conor McGregor

BJJ crni pojas Dillon Danis postao je poznat u MMA krugovima nakon što ga je najpoznatiji borac na svijetu Conor McGregor angažirao kao sparing partnera uoči revanša s Nateom Diazom. Treniranje se pretvorilo u pravo prijateljstvo i pod utjecajem McGregorove okoline 23-godišnji Danis je našao inspiraciju da se i sam okuša u slobodnoj borbi. Gostujući na MMA Houru Danis je otkrio da bi u kavez prvi put mogao kročiti već za par mjeseci.

“Ponudili su mi borbu u veljači, ali je isti dan kada i jedan jiu-jitsu turnir i sada sam u dilemi. Moram se odlučiti uskoro. Nakon što sam bio na UFC-u 205 to me motiviralo da se moram boriti u MMA-u. Očito, volim jiu-jitsu, volim gi, volim se natjecati i sve vezano uz jiu-jitsu. Izbor je težak, ali budite sigurni, ako odem u MMA dominirat ću i osvojiti pojas.”

Iako je do sada bio isključivo grappler Danis je nakon brojnih treninga s McGregorom u Straight Blast Gymu procijenio da je spreman odmah uskočiti u UFC i to s velikim uspjehom.

“Iskreno mislim da bih prvu borbu mogao imati odmah u UFC-u i mislim da bih dominirao. Tvrdim da je to stopostotna činjenica. Ja nisam glupa osoba. Znam što sam sposoban i s kim sam trenirao. Znam što sam vidio i znam da me nitko ne bi uspio uzdrmati, ili poraziti. Uvijek kažem da bih mogao ravno u UFC, ali ionako ću završiti tamo.”

Što se potencijalnih protivnika u oktogonu tiče, Danis bi volio izgraditi reputaciju na popularnom Sageu Northcuttu, kao i borbu s McGregorovim najvećim rivalom, Nateom Diazom, koji je nakon druge borbe s Ircem rekao da mu je Danis “na listi” i da će “srediti tog jebača.”

“Možda Sage Northcutt. To bi bila lagana borba za zagrijavanje i ujedno bih pobijedio poznato ime. Dosta sam blizak s Mickeyem Gallom. To bi se moglo dogoditi. Sviđa mi se Mickey Gall i radije bih se borio sa Sageom, ali u ovom poslu nema prijatelja i morao bih se boriti s njim da dođe do toga.

Ili možda bih mogao dogovoriti borbu s Nateom Diazom. On je to tražio. Ja nisam ništa čuo..poštujem Natea. Mislim da je Nate sjajan borac, ali kad me prozvaotu je nastao problem, no nisam čuo ništa od njega o borbi. Očito, poštujem Natea. On i njegov brat su super, ali on je ovo započeo i izazvao me, stoga ako želi borbu u UFC-u, napravimo to!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI