McGregor vraćen na UFC 200!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.04.2016 10:42h Autor:

Conor McGregor

Iako je nakon prošlotjedne drame predsjednik UFC-a, Dana White, odlučio maknuti najveću zvijezdu promocije s UFC 200 priredbe, “The Notorious” je putem Twittera tvrdi da je opet u igri.

“Drago mi je obavijestiti vas da sam ponovno na UFC-u 200! Hvala Dani Whiteu i Lorenzu Ferttiti što su fanovima omogućili ovo.”

McGregor je sve do prošlog utorka trebao predvoditi UFC 200, a njegov revanš s Nateom Diazom još jednom je trebao rušiti rekorde i tako osigurati promociji veliku zaradu, ali nakon neslaganja s čelnicima kompanije “The Notorious” je putem twittera objavio da odlazi u mirovinu. Dana White je zatim maknuo prvaka perolake kategorije s popisa borbi uz objašnjenje da Irac nije htio odraditi promocijske dužnosti i pojaviti se na press konferenciji u Las Vegasu.

Putem Facebook objave McGregor je u četvrtak objasnio da je spreman nastupiti na velikoj priredbi u srpnju, ali da se ovaj put želi usredotočiti na trening umjesto na medijske dužnosti. Predsjednik kompanije odgovorio mu je u petak na press konferenciji i potvrdio da je definitivno maknut s priredbe, sve do danas.

UFC McGregorovu izjavu nije potvrdio.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI