McGregor: Volio bih osvojiti neke jiu-jitsu turnire i dokazati se trenerima (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.10.2016 14:57h Autor:

Conor McGregor & Dillon Danis

UFC-ovog prvaka perolake kategorije, Conora McGregora, kritičari nazivaju jednodimenzionalnim borcem, naoružanim ubojitim rukama, ali ničim više. 

“Grappleri kažu da ne znam grapplati, ali nisu samo oni. Boksači kažu da ne znam boksati. Kick-boksači kažu da ne znam bacati kickove. Hrvači kažu da ne znam hrvati. A ja im svima kažem,’Hajdemo se boriti!’ A oni kažu,’A ne,ne, moraju biti ova specifična pravila…’ Eto vam, ja ne trebam pravila, to je moj odgovor”, govori McGregor uoči UFC-a 205 na kojem će 19. studenog u New Yorku napasti naslov prvaka lake kategorije Eddieja Alvareza.

I za ove pripreme “The Notorious” svoje vještine u parteru brusi s BJJ talentom Dillonom Danisom, sve pod okom glavnog trenera SBG-a, BJJ crnog pojasa Johna Kavanagha.  McGregor priznaje kako voli jiu-jitsu i ima osjećaj kao da se i u toj disciplini mora dokazati ljudima koji su uložili vrijeme u njega.

“Uistinu volim jiu-jitsu. Moj trener John Kavangh je uložio puno vremena u moj grappling, tako da mi se ne sviđaju stvari koje ljudi pričaju. Imam osjećaj kao da moram nešto dokazati svojim trenerima. Volio bih osvojiti neke jiu-jitsu turnire.”

Kako izgleda McGregorov trening u parteru s Danisom pogledajte u videu.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI