McGregor uživa na londonskim danima mode u društvu svjetskih celebritya (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.12.2017 18:58h Autor:

Lewis Hamilton i Conor McGregor

Dok cijeli borilački svijet razmišlja o tome što se događa oko Conora McGregora, kako je postao sklon incidentima te kada bi se mogao vratiti borbama, najveća MMA zvijezda uživa u životu kakav si je uspio izgraditi.

Tako se saznalo gdje se nalazio ovog vikenda, odnosno dobio se odgovor je li McGregor pobjegao od mafije, kao što tabloidi u irskoj pišu. Ako i je pobjegao, nije daleko, a ne može se reći niti da se skriva od javnosti i fotografskih objektiva. Vikend je proveo u Londonu, gdje je posjetio veliku modnu manifestaciju, ovog puta bez zaručnice Dee Devlin.

Mora se priznati kako je McGregor postao član onog najvišeg društva, čemu svakako svjedoći društvo s kojim se našao na fotografijama, koje nije samo on objavio, nego upravo te osobe na svojim Instagram profilima. Čini se kako je Irac jako zbližio s višestrukim svjetskim prvakom u Formuli 1, Lewisom Hamiltonom, a u njihovom društvu bila je i jedna od najutjecajnijih osoba svjetske mode, Donatella Versace. Ženske ljepote također nije nedostajalo, pa tako uz McGregora vidimo glazbenu superzvijezdu Ritu Oru, s kojem djeluje posebno prisan, supermodel i bivšu djevojku Cristiana Ronalda, Irinu Shayk te glumicu i model Jourdan Dunn.

“Mac Life” trenutno izgleda poprilično idiličan, odnosno upravo onakav kakvog je sam Conor vjerojatno sanjao. A izgleda li kao netko koga traži mafija i čiju je glavu procijenila na milijun dolara, kao što govore spomenuti tabloidi? Pa, baš i ne…

Objavu dijeli Rita Ora (@ritaora)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI